Wie wij zijn

Mijn naam is Johan Hamstra, eigenaar en bedenker van Tasteful Brands.

Ondernemerschap was er al bij mijn beide grootouders in een eigen drogisterij/groothandel en kruidenierswinkel.  Mijn ambitie was altijd aanwezig, opnieuw het ondernemerschap voort te zetten na ruime ervaring te hebben opgedaan bij A merk leveranciers.

Graag maak ik met u kennis wat wij voor u kunnen betekenen. Tasteful Brands wil graag een zeer hoge servicegraad leveren en ervoor zorgen dat u een tevreden klant bent. Daar zet ik me graag voor in. Juist voor specifieke wensen of leveringen kunt u bij mij terecht. Ik help u graag verder!

Tasteful Brands                       

Johan Hamstra

Onze kernwaarden

Tasteful Brands is dé leverancier voor diverse excellente producten. Kwalitatief hoogwaardig en bewezen van kwaliteit. Jarenlange ervaring en ondernemerschap liggen ten grondslag aan Tasteful Brands.

9

Uniek assortiment

Ruim en exclusief assortiment chocolade. Wij kunnen u voorzien van verpakt/ onverpakt en seizoensassortiment. Tevens kunnen wij voorzien van kwalitatief Frans afbakbrood voor thuis.

9

Hoge servicegraad

Altijd bereikbaar voor u met een snelle verwerking van offerte en levering op maat!

9

Levering direct vanuit producent

Leveringen vinden plaats vanuit ons centrale Warehouse. Wij hebben korte lijnen met onze producenten en zorgen altijd voor een optimale voorraadpositie !

9

Persoonlijk contact

Dit is een belangrijk onderdeel van het gezamenlijk succes! Neem contact op voor een persoonlijke afspraak.